dec
23
2020
Emilia születésnapja és instagram képek

Emilia október 23-án ünnepelte 33. születésnapját, amelyhez utólag is gratulálunk. Születésnapján Emilia a Hinton Sky Divingban ejtőernyőzött, amiről 4 képet is megosztott velünk. Erre az alkalomra az anyukája is elkisérte. De nem csak Emilia ünnepelte aznap a szülinapját, hanem Ryan Reynolds is, aki mostanában annyi dolgoból csinál viccet. A Maximum Efforts Twitteren gartulált a színésznőnek, mire Ryan Reynolds megosztotta a bejegyzést és a következőket fűzte hozzá: 

Nagyon sajnálom, de eltoltam a születésnapját idén. Kicsit zsúfoltnak éreztem így. Izgatottan jelentem be, hogy Emilia új születésnapja február 29-én van. Gratulálok!

Emilia nem reagált erre, de nem is várjuk el tőle, inkább nézzétek meg azt a 4 képet, amelyet születésnapján osztott meg:

   

Szeptembertől Emilia 13 darab képet osztott meg máig. Olyan képeket osztott meg, amelyeken ő és kiskedvence található. Valamint megosztotta a Private Lives cimű színházi előadás  plakátját. Ez a színmű online zajlódott le. Emilia mellett Emma Thompson, Robert Lindsey és Sanjeev Bhaskar vettek részt a felolvasásban, amely Noel Coward regénye. Majd a Time magazin egy új interjúsorozatában a Time Talks 100-ban Emilia is részt vett. Az interjút a képek alatt megtekinthetitek. Emilia sokszínűségről és az egyenlőségről beszél Hollywoodban, és arról, hogy a COVID-19 járvány hogyan hatott a színházi közösségre. Raisa Bruner készitette az interjút a színésznővel. A brit Vogue egy képét oszotta meg Emilia, amely a magazin decemberi számában elérhető. Majd a Clinique arcaként Emilia az ünnepek közeledtével a márka új szépségcsomagjait népszerűsítette. Majd a családon belüli erőszakra is felhívta a figyelmet és beszélt erről most a Covid járvány idején.

   


Leave a comment