máj
06
2021
M.O.M.: Mother of Madness képregény

Emilia képregényt ír. Az Image kiadónál megjelenő M.O.M.: Mother of Madness főhőse egy egyedülálló anya, aki a menstruációjának köszönhetően tesz szert emberfeletti képességekre. Az ötletet eredetileg ő is viccnek szánta, de később annyira megtetszett neki az anya mint szuperhős, hogy végül belefogott az írásba. A képregény eddig 3 részes lesz, amelyet  Emilia és  Marguerite Bennett írt, az illusztrációt Leila Leiz készítette.

"Mindig szuperhősöknek hívjuk az anyákat, és arra gondoltam, miért ne lehetnének azok? Mi lenne, ha tényleg szuperhősök lennének?"

A képregény cselekményről kedvencünk annyit árult el, hogy a főhős, Maya élete egy nehéz szakaszában fedezi fel, hogy azok a tulajdonságai, amiket gyűlöl magában és amik miatt szégyenkezik, valójában olyan erővel és képességekkel ajándékozzák meg, melyek segítségével sikerül elfogadnia önmagát.

"Azt gondoltam, menő lenne, ha minden olyan dolgot, amit a nők utálnak magukban átfordítanánk, hogy ezek a dolgok adják Maya emberfeletti képességeit."

Instagram-oldalán is megosztotta a hírt a képregényről, amelyen két évet dolgozott. "Egy kőkemény, gyönyörű, vad és csodálatos szupehősnőről szól" – mondta a videóban,  amelyhez a következőt írta: "MINDEN IDŐK LEGIZGALMASABB HÍRE".

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 
 

 

 

@emilia_clarke által megosztott bejegyzés

 

 

 

   


Leave a comment