Online

Az oldal 2020. május 15-én nyitott meg az e-clarke.hu cimen. Az oldal szerkesztője Lina. Azért nyitottam  Emiliáról rajongói oldalt, mert a Trónok Harca sorozat óta követem a karrierjét és nagyon megszerettem. Példaképként tekintek rá! Az oldal kinézetét és kódolását saját magam készitem a következő szerkesztők oldalain található leirásokkal és ingyenes témákkal: BrielleNikkiiGergőEfruse & Linda.  Források amelyek szerepet játszottak az oldal szövegi és képi tartalmának létrejöttében:

Mafab.hu Wikia Port.hu
Google Emilia-Clarke.net Emilia-Clarke.com
Filmezz.eu Mozicsillag.me SorozatBarát.Online
Online-Filmek.Me PicturePub Imdb.com

 

Jogi nyilatkozat

 

Az oldal nem áll kapcsolatban sem Emilia Clarke-al, sem hozzátartozóival, barátaival. Ez csak egy egyszerű rajongói oldal, amely igyekszik a legfrissebb híreket és képeket összegyűjteni az angol színésznőről. Minden szöveges tartalom saját írású, fordítású. Jogtalan másolása következményeket vonhat maga után. A képes és mozgóképes anyagokért nem vállalunk felelősséget.

 

Eddigi kinézetek

 

Itt az oldalon eddig szerepelt kinézeteket tekintheted meg, a legújabbak mindig legalul vannak. Az első képen az oldal kinézetét láthatod, mellette a galéra kinézetét.

1. kinézet  (2020. május 25. – )
Oldal és galéria kinézet: Linda