jún
20
2021
Secret Invasion hírek

A Secret Invasion a Disney+-ra készülő új MCU sorozat Nick Furyra és az alakváltó skrullokra koncentrál, ahelyhez az Oscar-díjas Olivia Colman is csatlakozott a stábhoz. A színésznő egy főbb szerepre írt alá, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy pontosan kit is fog alakítani a sorozatban.  Az viszont biztos, hogy a Titkos Háború képregényeken alapuló szériában Samuel L. Jackson visszatér mint Nick Fury, az skrullok vezetőjét, Talost pedig ismét Ben Mendelsohn alakítja.  A sorozat főgonoszáról azt lehet tudni, hogy a Birmingham bandája sorozatból is ismert Kingsley Ben-Adir fogja játszani, de erről sem lehet többet tudni.

Emilia a ComicBooknak beszélt arról, miért döntött úgy, hogy csatlakozik egy újabb nagy franchise-hoz. Clarke elmondta, hogy gyerekkorától fogva képregény-rajongó, és nagyon tetszik neki, amit a Marvel csinál az utóbbi években.

"Azt gondolom, hogy amit jelenleg csinálnak, az nagyon izgalmas és menő, előremutató. […] Ennek a családnak a tagjává válni olyan érzés, mintha hirtelen a menő arcok közé tartoznék" – mondta a színésznő a Marvelről. "Komolyra fordítva a szót, a franchise-on dolgozó emberek azok, akik miatt igazán csatlakozni akarok. Azt gondolom, hogy mindenkinek, aki részt vesz ebben, helyén van a szíve és a feje."

A rajongók a Marvel Kapitány, illetve a skrullok bevezetése óta vágytak arra, hogy megvalósuljon ez a Secret Invasion-projekt, úgyhogy  Feige a Collidernek így válaszolt, hogy miért is csak egy 6 részes lesz a sorozat:

"Bennünket a Secret Invasionből a politikai paranoia érdekelt igazán, valamint teret akarunk engedni a két nagyszerű sztárnak, Samuel L. Jacksonnal és Ben Mendelsohnnak, akiket bármilyen sorozatban szívesen látna a közönség; szerencsések is vagyunk, hogy megnyertük őket [a szériához]. Szóval elsősorban erre [a paranoiára és a két karakterre] fókuszálunk, de természetesen kapcsolódni fog más sztorikhoz és a skrullokhoz is, akiket ebben a formában még soha nem láthattak a rajongók – bármi kisülhet még ebből. Okos szavak… Na, de mi azért akartuk ezt sorozatként megvalósítani, mert így végre valami olyat csinálhatunk, amit eddig még soha."


Leave a comment