ápr
21
2021
Séta Londonban, új szerep

Sziasztok! Emiliát 5-én lencsevégre kapták Londonban egy barátjával, és végre olyan képeket kaptunk, ahol nincs rajta maszk. Emilia ugyan nem sűrűn mutatkozik az utóbbi időben, de én már ennek is örülök.

   

Emilia új sorozatban kapott szerepet, melyről hoztam nektek egy cikket is.

 

Emilia Clarke is csatlakozik a Marvel univerumhoz
A Disney+ sorozatában Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn és Olivia Colman mellett szerepel majd a Trónok harca népszerű színésznője.

Emilia Clarke is csatlakozik a hollywoodi sztárszínészek népes táborához, akik beléptek a Marvel univerzumba. A Variety értesülései szerint végső szakaszában jár a Marvel és a Trónok harca Daenerysének tárgyalása, aminek keretében a Disney+ egyelőre premierdátum nélküli Secret Invasion című sorozatához igazolnák le a színésznőt. Legutóbb Olivia Colman (A korona, A kedvenc) csatlakozott a stábhoz, ám akárcsak Clarke-é, még az ő karaktere sem ismert.

A széria főszereplői a Samuel L. Jackson és Ben Mendelsohn alakította Nick Fury és Talos lesznek. A történet ugyanis a földi világba régóta beépült alakváltó skrullok elleni küzdelmet mutatja be, amiből a Marvel Kapitányban kis ízelítőt már kaptunk. A főgonoszt a Birmingham bandájából ismert Kingsley Ben-Adir játssza majd, a sorozat producere pedig a Marvel elnök Kevin Feige.

Forrás: @


Leave a comment