dec
23
2020
Szinkronhangként lesz hallható

Emilia Clarke Malicia szinkronhangja lesz a The Amazing Maurice című animációs filmben. A filmben olyan színészek kölcsönzik majd a hangjukat mint Himesh Patel ('Yesterday'), Gemma Arterton ('Vita & Virginia'), Hugh Bonneville ('Downton Abbey') és Hugh Laurie ('House').

A film a bestseller szerző adaptációja, a néhai Terry Pratchett 2001-es, „A csodálatos Maurice és művelt rágcsálói” című könyve lesz, amely a Korongvilág ikonikus sorozatának része. A könyv a Hamelin Pied Piperről szóló népszerű népmesét veszi át. Elnyerte az Egyesült Királyság legjobb gyermekkönyvét elismerő Carnegie-érmet.

A történet egy utcai gyömbér macskát követ, aki tökéletes pénzkereseti átveréssel rendelkezik. Talál egy gyereket, aki pipával játszik, és megbarátkozik a maga beszélő patkányhordájával is. Amikor eljutnak Bad Blintz sújtott városába, a játékuk rosszra sikeredik.

A filmet a Sky készíti, a német Ulysses Filmproduktion és a hamburgi animációs ruhák, a Studio Rakete mellett, valamint az Egyesült Királyság Cantilever Media és Sheffield animációs cége, a Red Star Animation mellett. A Pratchett birtok támogatásával készül, és a Pratchett Narrativia produkciós vállalatával közösen készül.

A producerek között szerepel Julia Stuart a Skytól, Emely Christians az Ulyssestől, Andrew Baker és Robert Chandler a Cantilever Media-ban és Rob Wilkins a Narrativiatól. A Telepool német nyelvterületen fog terjeszteni, és a Global Screen értékesítési egysége a nemzetközi értékesítéseket kezeli.

A filmet az Egyesült Királyságban a Sky Cinema adja forgalomba 2022-ben.

Sarah Wright, a Sky mozi és a Sky UK és Írország felvásárlásainak rendezője elmondta: „A csodálatos Maurice egy fantasztikus történet egy legendás szerzőtől, és nem is gondoltam volna egy jobb mesét, amelyet animációs filmként életre kelthetnék. az egész család számára. Izgatottan dolgozom az Ulysses Filmproduktionnal és a Cantilever Media-val, hogy ezt az exkluzív új filmet eljuttassam a Sky Cinema közönségéhez 2022-ben. "

A 2015-ben meghalt Pratchett 41 regényt írt a Discworld sorozat részeként. Könyvei világszerte mintegy 90 millió példányban keltek el 37 nyelven. 2009-ben lovaggá lett, és 2010-ben életművéért megkapta a Fantasy Világdíjat.

A filmhez eddig csak egy posztert kaptunk, amely megtekinthető a galériában.

   


Leave a comment